HELIOS glutenfri pasta lysere.jpg

Pasta

Da vi skulle utvikle glutenfrie pastaprodukter for første gang, var det tre ting som var veldig viktige for oss. Én; pastaen skal være naturlig glutenfri og inneholde god næring. To; den skal produseres i Italia hos en produsent som er 100 % spesialisert på glutenfri pasta. Tre; den skal smake godt og ikke klebe.

I dag er det veldig stas for oss å kunne sette «check» bak alt vi ville oppnå for å kunne tilby dere så solide og gode pastaprodukter som mulig. Pastaproduktene produseres nemlig i Italia hos en produsent som er 100 prosent spesialisert på glutenfri pasta. Her produseres den på tradisjonelt italiensk vis. Pastaen støpes i bronseformer, noe som gir dem bedre tekstur og ekstra god gripeevne, slik at sausen binder seg bedre til pastaen.

Pastaen har en mild smak som tilsvarer konvensjonell pasta. Og minst like viktig – den kleber ikke. I tillegg inneholder den mer fiber og protein, samt mindre sukker enn andre glutenfrie pastaprodukter.

  «Den beste glutenfrie pastaen jeg har jobbet med.», Yiannis fra Pappa uten gluten

Helios Penne inneholder maismel, rismel, bokhvetemel og quinoamel. Inneholder 2,5 g fiber, 7,8 g protein og 0,7 g sukker per 100 gram.

Helios Fusilli er laget av 100 % fullkornsrismel, og inneholder 3,2 g fiber, 7,5 g protein og 0,8 g sukker per 100 gram.

Helios Spaghetti er laget av 100 % fullkornsrismel, og inneholder 3,2 g fiber, 7,5 g protein og 0,8 g sukker per 100 gram.

 
 
 

Næringsinnhold pasta penne:

 
penne.JPG
 

Pastaene våre finner du i Life i butikk og på nett.

 

Næringsinnhold pasta fusilli:

Næringsinnhold spagetti:

fusilli.JPG
spag.JPG