HELIOS NATURLIG GLUTENFRI

- FRI FOR, MEN RIK PÅ

Fri for gluten, men med godt næringsinnhold – dette har vært Helios sitt utgangspunkt for en helt ny serie økologiske produkter. Vi ønsker nemlig å gjøre det enkelt, sunt og fristende å spise glutenfritt.

Under hele prosessen fra råvare til produkt har det vært viktig for oss at produktene vi serverer dere har mye god næring og er basert på økologiske ingredienser. For oss betyr det bruk av kun rene råvarer som er glutenfrie fra naturens side, samt at det ikke er tilsatt fyllstoffer - for eksempel hvetestivelse. Dette gjør at produktene gir et høyere innhold av fiber og protein enn hva som er vanlig i glutenfrie produkter, og at de smaker ekstra godt. Derfor passer de både for de som er nødt til å unngå gluten, og for hele resten av befolkningen.

 
Mørk-Bakemiks.png

MØRK BAKEMIKS

Denne bakemiksen er utviklet for at du og dine skal kunne nyte bakst som smaker godt og er naturlig glutenfri.

Den består av ingredienser kjent for sin gode sammensetning av næringsstoffer, som fiber og protein.

Miksen er allsidig i bruk, og er et supert utgangspunkt for alt av grovt bakverk – fra brød og rundstykker til horn og grove pizzasnurrer.

 

 
IMG_6744.jpg

LYS BAKEMIKS

Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle. Tilsett vannet litt etter litt. Rør godt og kna deigen til du har en jevn, fin deig. Tilsett mer vann eller mel ved behov.

La deigen heve på et lunt sted i ca 1 time. Kna deigen litt før du trykker den ut i to brødformer på 1 liter. Pensle med vann og strø over valgfrie frø eller nøtter, for eksempel valnøtter, om ønskelig.

Stek på 180°C i ca 45 minutter. Avkjøles på rist.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med pappautengluten.no

For flere tips og oppskrifter, se helios.no eller facebook.com/heliosno

 
 

 

Du finner alle våre glutenfri produkter hos Life og bakemiksene hos Coop, Spar og Meny.